Erfaring

Når en virksomhed skal indkøbe, projektere og implementere et ITSM/ITAM system, rejser dette en række spørgsmål, der ofte besvares ud fra et teknisk perspektiv – med andre ord, værktøjskøbet ender med at ske ud fra tekniske krav, mere end ud fra virksomhedens fremadrettede strategi og processer.

Der er i indkøbsprocessen forskel på, om der er tale om en offentlig institution eller en privat virksomhed, både med hensyn til konkret indkøb og under hensyntagen til konkrete processer og behov.

Flowbuilders har stor erfaring med rådgivning til projekter af denne type og yder projekteringsstøtte hele vejen fra idé til endelig gennemførelse.

Projekteringsstøtte

Fra den første ide om indkøb af et ITSM/ITAM system, til projektet er endeligt gennemført, er der mange mulige veje at gå. Virksomheden skal afklare forretningsbehov og afdække businesscase for gennemførsel, derefter udvælge produkt og leverandør, endeligt udarbejde en kontrakt og slutteligt implementere projektet.

Med Flowbuilders projekteringsrammeværk er du i trygge hænder lige fra ide til endelig gennemførsel. Rammeværket består af konkrete modeller for businesscase og beslutningsoplæg. Dette skaber rammen for endelig udvælgelse af leverandør og implementeringspartner. Vores erfaringer, med offentlige såvel som private kontraktformer, gør vores rammeværk anvendeligt til indkøb under SKI eller EU udbud.

Forundersøgelse og Businesscase

Flowbuilders har et gennemprøvet projektrammeværk, der guider kunden igennem forundersøgelse, gevinst og effektiviseringspotentiale samt endeligt beslutningsgrundlag.

Kontrakt og forhandling

Flowbuilders har skabeloner indeholdende ”do’s and dont’s’” til brug for kontrakter, og stor erfaring med ITSM og SAM projekter, hvilket minimerer risiko under et forhandlingsforløb.

Partnervalg

Flowbuilders har et gennemprøvet dokumentrammeværk designet til praktisk brug, der umiddelbart kan anvendes både under udbud, SKI, eller tilpassede forløb.

Implementeringsstøtte

På baggrund af vores samlede styringsrammeværk og erfaring, hjælper vi kundens organisation under gennemførelsen af deres ITSM eller SAM projekt.

Interesseret i, hvordan projekteringsstøtte kan være en støtte til din virksomhed? Kontakt os, og vi vil fortælle dig mere.

info@flowbuilders.dk